Skip links

CERTIFICATE SSL

Motivul este o cerință la nivel de industrie stabilită de Apple, Google și Mozilla care afirmă că orice certificat TLS de doi ani, eliberat după 31 august 2020, NU va fi încredere în browserele lor.
În consecință, toate autoritățile de certificare (CA) vor începe să emită certificate SSL / TLS de încredere publică cu o perioadă de valabilitate de un an începând cu 1 septembrie 2020.
Pentru a avea o abordare unificată și pentru că o CA întrerupe să ofere certificate SSL / TLS pe 2 ani pe 19 august, precum și întreținerea noastră viitoare pentru backend-ul certificatului SSL / TLS din 18 august, am decis să nu mai oferim certificate SSL / TLS pe 2 ani începând cu 18 august.
Sunt afectate toate mărcile de produse SSL / TLS pe care le oferim în prezent: GlobeSSL, Sectigo, DigiCert, GeoTrust, Thawte și RapidSSL.
Certificatele SSL ajuta acum la o pozitionare mai buna in Google.

Google a anuntat ca criptarea HTTPS – disponibila exclusiv prin certificatele SSL – va fi de acum un factor pozitiv in pozitionarea in cautari si SEO.

Caracteristicile certificatelor SSL

Siguranta & Autenticitate

Pentru toate certificatele care necesita validare, GlobeSSL trebuie sa verifice ca sunteti titularul domeniului pe care doriti sa il validati. Acest lucru se poate face raspunzand unui simplu email sau adaugand un fisier in codul siteului dvs.

Compatibilitate Mobil & Browser

Compatibilitatea cu browserele si deviceurile mobile este un lucru important in utilizarea certificatelor GlobeSSL. Acestea sunt compatibile cu 99.9% din browsere si deviceuri mobile. Va rugam sa verificati lista completa a acestora.

Securitate & Criptare

Toate certificatele ofera criptare pe 128 biti, dar pot fi emise pana la 256 biti. Aceste certificate sunt semnate cu o cheie privata pe 2048 biti.

Garantie

Toate certificatele SSL cu validarea domeniului au o garantie de pana la $10,000. Astfel, in cazul in care unul din clientii dvs sufera pierderi din cauza unei brese de securitate, veti fi recompensanti cu pana la $10,000 de catre Autoritatea de Certificare (CA).