Skip links

CERTIFICATE SSL

Certificatele SSL ajuta acum la o pozitionare mai buna in Google.

Google a anuntat ca criptarea HTTPS – disponibila exclusiv prin certificatele SSL – va fi de acum un factor pozitiv in pozitionarea in cautari si SEO.

Caracteristicile certificatelor SSL

Siguranta & Autenticitate

Pentru toate certificatele care necesita validare, GlobeSSL trebuie sa verifice ca sunteti titularul domeniului pe care doriti sa il validati. Acest lucru se poate face raspunzand unui simplu email sau adaugand un fisier in codul siteului dvs.

Compatibilitate Mobil & Browser

Compatibilitatea cu browserele si deviceurile mobile este un lucru important in utilizarea certificatelor GlobeSSL. Acestea sunt compatibile cu 99.9% din browsere si deviceuri mobile. Va rugam sa verificati lista completa a acestora.

Securitate & Criptare

Toate certificatele ofera criptare pe 128 biti, dar pot fi emise pana la 256 biti. Aceste certificate sunt semnate cu o cheie privata pe 2048 biti.

Garantie

Toate certificatele SSL cu validarea domeniului au o garantie de pana la $10,000. Astfel, in cazul in care unul din clientii dvs sufera pierderi din cauza unei brese de securitate, veti fi recompensanti cu pana la $10,000 de catre Autoritatea de Certificare (CA).

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Buna
Cu ce te pot ajuta?
Powered by