Skip links

returnare plati

Hostnow.ro are urmatoare politica de returnare a platilor realizate de catre clienti, politica de care beneficiaza orice client. Prin client se intelege orice persoana juridica sau fizica care a comandat servicii de gazduire web de la hostnow.ro si are o relatie comerciala cu societatea comerciala SYNAPTIC SYSTEMS SRL, avand ca obiect serviciile de gazduire web.

Daca in decurs de 30 de zile calendaristice de la deschidere contului si achitarea contravalorii serviciilor de gazduire nu sunteti multumiti de serviciile hostnow.ro, puteti solicita returnarea contravalorii serviciilor achitate pe baza unei cereri, indiferent de motiv. Prezentarea unui motiv ne va ajuta sa ne imbunatatim serviciile de gazduire oferite, acest lucru nefiind o conditie a returnarii.

Returnarea contravalorii serviciilor achitate catre client se realizeaza in termen de maxim 15 zile lucratoare de la primirea solicitarii de la client.

Exceptii de la Politica de returnare a contravalorii serviciilor achitate:
• sumele achitate pentru serverele dedicate;
• sumele achitate pentru serverele virtuale private;
• sumele achitate pentru servicii de colocate;
• sumele achitate pentru servicii de instalare, configurare si administrare servere;

Returnarea contravalorii serviciilor achitate se face integral, mai putin comisioanele bancare rezultate din tranzactie. Daca aveti intrebari cu privire la Politica de returnare a platilor, va rugam sa ne contactati telefonic la 031 432 70 28 sau prin e-mail la office@hostnow.ro, timp garantat de raspuns – maxim 24 ore.

Daca doriti sa solicitati returnarea unor plati va rugam sa utilizati formularul urmator:
Precizare: Inainte sa solicitati returnarea platilor, va rugam sa citit atent politica de returnare plati.

Return to top of page
conecteaza-te
ai nevoie de ajutor?
Buna ziua
Cu ce te putem ajuta?