Skip links

despre noi

Serviciile hostnow.ro sunt oferite de catre SYNAPTIC SYSTEMS SRL, companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata de gazduire din Romania. Hostnow.ro inseamna gazduire site-uri web (atat pe platforma LINUX cat si WINDOWS), colocare servere, servere virtuale cat si servere dedicate intr-o multitudine de configuratii personalizabile in functie de cerinte.

Infrastructura hostnow.ro reuneste brand-uri consacrate in domeniul serviciilor de gazduire precum: CISCO, HP, SuperMicro, CENTOS, Microsoft etc. Echipamentele sunt colocate in datacenter, in rack-uri special amenajate, accesul la internet este realizat prin conexiuni redundante.

Toate echipamente sunt permanent monitorizate pentru a detecta eventualele probleme si a preveni si indeparta, probleme ce ar putea afecta serviciile hostnow.ro oferite catre clienti.

hostnow.ro reprezinta nu numai echipamente performante, conexiuni la internet de mare viteza, redundante, software de ultima generatie ci si o echipa specializata, care va sta la dispozitie in orice moment si care va asigura un up-time garantat prin SLA de 99.8%.

Echipa hostnow.ro a devenit completa si solida, avand in componenta oameni cu o vasta experienta in domeniu, reuniti pentru a asigura functionarea echipamentelor si pentru a va oferi solutii rapide in orice problema aparuta. Orice client va fi in permanenta legatura cu departamentul suport prin aplicatia helpdesk pusa la dispozitia acestora – helpdesk.hostnow.ro sau prin modulul de asistenta online (live.hostnow.ro).

Investitia permanenta in infrastructura, in software si in oameni ne recomanda pentru o colaborare pe termen lung, obiectivul nostru principal fiind sa devenim un partener al succesului clientilor nostri.

Return to top of page
conecteaza-te
ai nevoie de ajutor?
Buna ziua
Cu ce te putem ajuta?